Kuokkavieras

By susupetal

05.12.2009

Category: Sirokko

4 Comments »

tekijä: Sirokko

”Hyvät ihmiset, jos näette äkäisen näköisen alastoman naisimmeisen vilahtelevan ympäristössänne, pliis, ihan ensi töiksenne pukekaa hänet ja toiseksi kertokaa Susulle, mitä karkulainen puuhastelee.

Koska olen liian kaukana tehdäkseni havaintoja paikan päällä, otin avuksi kristallipalloni..
Ommm..ommm… ommmm…minä näen…näen…..näen!
Siellä livahti naisihminen Eevan asussa kaupan ovesta sisään. Mitä ihmettä! Aikuisen naisen ostopaikka. Luuleeko hän myyvänsä itsensä!  Tai no, mikä ettei, tavara mikä tavara, enemmän tai vähemmän kulunutta, kaikki kelpaa nykyään. Katsotaanpa lähempää…
Ohos, onpas äkäinen! Kampaaja on kuulemma mennyt pilaamaan juhlakampauksen. Siltä se vähän näyttää. Toisaalta ei kampaajaltakaan voi ihmeitä odottaa.

Ja jotakin juhlavaa riepua pitäisi verhoksi löytymän. Oh, hyvä että ymmärsi itse!  Täältä asti olisi ollut vaikea saada yhteyttä, rajansa ne on telepatiallakin, liekö tuolla vastaanotinkaan kunnossa, käämit kärähtäneet, se on varma, tuolla menolla.
Jahas, että harsoa, peittääkö tuo nyt jotain. Ei kelpaa silkki alle, vaikka myyjä yrittää ylipuhua. Vielä pahus ääneen nauraa, ei myyjä vaan se nainen, myyjälle. Sanoo, että on sinut itsensä kanssa. Jaa. Kannattaisi ehkä tehdä minunkaupat ennen muita kauppoja.
No nyt se lähti juokseen harsot hulmuten. Ehtikö edes maksaa.. Mihin on hoppu, mihin? Linnaan? Meneekö se nyt antautumaan poliis…. ei hetkinen…
Vastaanotolle.. no sinne paremminkin..
Mitäh! Ei!  Ei voi olla totta!

Menen heti paikalla kantelemaan SusuPetalille, että hänen sankarinsa yrittää livahtaa kuokkavieraaksi itsenäisyyspäivän vastaanotolle!”

Mainokset

4 Responses to “Kuokkavieras”

  1. Tämän kuokkavieraan asu on kerta kaikkisen upea. Keskiäkäinen tuntee olonsa suorastaan ilkikuriseksi pukiessaan tämän luomuksen ylleen.

  2. Hyvä kun on leveä helma, niin pystyy juoksemaan.
    Tässä puvussa kukaan ei edes epäile kuokkavieraaksi, joten sisään vaan 🙂

  3. Aivan upeaa kangasta on puku!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: