Keskiäkäinen on kirjani Keskiäkäisiä hajatelmia päähenkilö. Keskiäkäinen pitää kirmaamisesta au naturel, mutta talven tullen, säälistä päähenkilöäni kohtaan, pyysin blogini lukijoita disainaamaan Keskiäkäiselle vaatteet ja asusteet.

Seuraavilla sivuilla näette upeita luomuksia, joita Keskiäkäinen on saanut ystävällisiltä muotisuunnittelijoilta. Muotikuvan yhteydessä on linkki kyseiseen suunnittelijaan sekä muutama rivi asun syntymisestä.

***

Middle Morbid is the main character in my new book Keskiäkäisiä hajatelmia. She likes to run around au naturel, but since the Finnish winter is no good for your skin, I asked the readers of my blog to design clothes and accessories for Middle Morbid.

Middle Morbid got fabulous clothes from the nice fashion designers. Look for yourself, you are welcome to step right in and enjoy the catwalk show!

Mainokset

22 Responses to “”

 1. Jokaisella meillä on sisällämme Keskiäkäinen. Joillakin meistä se näkyy myös ulos. Suurkiitos mahdollisuudesta osallistua!

 2. No niin, nyt alkaa kierros 🙂

 3. Minäkin innostuin pukemaan keskiäkäistä 🙂 Löytyy kuvan linkin takaa.

 4. Molen aivan mykistynyt. Mikä garderoobi!!!!!!!! Hienoja asuja joka lähtöön. Ja sitten on kyllä ihan pakko kysyä, että MITEN tuota keskiäkäistä virtuaalipaperinukkea oikein vaatetettiin? Minäkin näin sen haasteen, mutta en kuolemaksenikaan tiedä tuollaisista tekemisen tekniikoista mitään. Onks tiatoo ja voisko joku raottaa verhoa tämän tietämättömyyteni edestä. tahtoo kanssa pukea!

 5. Kävin katsomassa sen alkuperäisen haasteen. Paint? Ei mun mäkissä vaan ole. Photoshoppi on, kuvia käsittelen, en osaa pukea. apua?

  • En tiedä tarkkaan, miten kaikki ovat tehneet, Krisu. Osa varmaan paintillä tai jollain muulla piirustusohjelmalla, varmaan photoshoppiakin on käytetty. Jotkut ovat tulostaanet hahmon, tehneet käsin vaatteet, värittäneet tai kankailla, ja sitten kuvanneet asun. Aivan mieletöntä luovuutta.

 6. Käsittämättömän upeaa on bloggaajien mielikuvituksen lento. Vaatteita oli niin laaja valikoima, etten millään ehdi kommentoimaan jokaista erikseen, vaikka mieli tekisi. Todella hienoja olivat, ja niin erilaisia.

  Kiitos SusuPetal tästä elämyksestä ja hauskasta kokemuksesta!

  Krisu, minä ainakin vain maalasin, kuvankäsittelyohjelman siveltimellä suttasin, nuo jutut keskiäkäisen päälle. Sen hienompia tekniikoita en (vielä) hallitse. 🙂

 7. Hupsankeikkaa!
  Olipa upeita luomuksia! Siis todella sykahdyttavaa…Ymmarran jos Susu tuli tippa silmaan. Sait ihmiset innostumaan, luomaan yhdessa, tosi hienoa! 🙂

  En jattanyt erikseen viesteja kuvien alle. Ne ovat kaikki yhta hyvia!
  Viestien jattamiseen menisi aikaa ihan tuhottomasti, sori.

  Mutta tassa kaikille, niin Susulle kuin osallistujille, hip hip hurraa! Hieno lopputulos!
  Ei tarvi enaa olla akainen kun on vaatekaappi mista valita fiiliksen ja tilanteen mukaan paalle pantavaa!
  Wau!

 8. Ihan mykistävä vaatekaapin sisältö. Tynnyri tuskin mahtui kaappiin, mutta sehän olikin kertakäyttöasu rohkean unelman toteuttamiseen! Huivi ja tatuointi jäi muistoksi rohkealta matkalta! ;D

  Aivan loistava idea oli haastaa kaikki mukaan pukemaan ja kyllä pitää sanoa, että valtavan lahjakkaita suunnittelijoita toisensa perään myös löytyi. Onnittelut keskiäkäisestä sen luojalle ja kiitokset, että sain olla mukana hänen upeassa muotinäytöksessään!

 9. Lisätäänkö garderobiin tankoja, jos jonain kummana joutohetkenä saan aikaiseksi keskiäkäiselle edes pipan päähän pakkasella?

 10. Kiitos kaikille kommenteista.

  Krisu, kyllä tankoja voi aina lisätä. Mukavia joutohetkiä muodin parissa!

 11. Jo oli aikakin saada tuollekin nakupellelle hieman vaatteita. On meinaan ollut sen verran kylmää viime aikoina…

 12. Voihan hyttyrät kun on ihania luomuksia. Keskiäkäinen koki moneen kertaa tottaalisen muodonmuutoksen, ihania ideoijia….. Nyt minä tein sellaisen tempun, että tallensin itselleni keskiäkäisen alastonkuvan ja aattelin sen vaatettaa. En tiedä miten piti toimia, mutta en muutakaan keksinyt kun tuon kuvan tallentamisen ja sitten muokkausyrityksen.
  Tämä ideana aivan vallattoman ihana! katsotaan mitä saan aikaan…..

 13. I made her a fabulous pair of heels last year … what next?

 14. Okay then … it’s a mystery to me how this particular post popped up yesterday. Since I’ve already gone ahead and created another piece, you’ll find it at my blog on June 5th, 2011.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: